Kendt IKEA-pose får en makeover: Se det nye design

Vasketøj, flytterod og opbevaring. Den klassiske blå IKEA-pose findes i en række danske hjem, hvor den bliver brugt til lidt af hvert.

Men nu får den ikoniske pose en ordentlig overhaling. Møbelgiganten har nemlig lavet en ny udgave i forbindelse med et samarbejde med det danske designhus HAY.

Læs mere: Han stiller sine køkkenskabe fra IKEA i soveværelset - vent til du ser færdige resultat

Den nye pose har et sort/hvidt mønster og mørkegrønne stropper uden det gule logo, som pryder den blå pose samt dens gule modstykke.

- I et forskelligartet Skandinavien fyldt med kontraster, er der behov for at tage det næste skridt og definere en ny skandinavisk design-identitiet, skriver designchef Marcus Engman i en pressemeddelelse.

- Det første step sker ved at åbne op og begynde at lege med vores værdier kombineret med materialer, farver, produktionsteknologier - vores rødder, tilføjer han.

Læs mere: Dette Ikea-trick koster under 100 kroner, men resultatet er verdensklasse

Resultatet af samarbejdet bliver lanceret i en ny kollektion i efteråret 2017. Kollektionen lægger ifølge IKEA selv op til samvær i stuen og har et klassisk skandinavisk præg med lyse farver, høj kvalitet og rent design.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip