Kendt IKEA-pose får en makeover: Se det nye design

Vasketøj, flytterod og opbevaring. Den klassiske blå IKEA-pose findes i en række danske hjem, hvor den bliver brugt til lidt af hvert.

Men nu får den ikoniske pose en ordentlig overhaling. Møbelgiganten har nemlig lavet en ny udgave i forbindelse med et samarbejde med det danske designhus HAY.

Læs mere: Han stiller sine køkkenskabe fra IKEA i soveværelset - vent til du ser færdige resultat

Den nye pose har et sort/hvidt mønster og mørkegrønne stropper uden det gule logo, som pryder den blå pose samt dens gule modstykke.

- I et forskelligartet Skandinavien fyldt med kontraster, er der behov for at tage det næste skridt og definere en ny skandinavisk design-identitiet, skriver designchef Marcus Engman i en pressemeddelelse.

- Det første step sker ved at åbne op og begynde at lege med vores værdier kombineret med materialer, farver, produktionsteknologier - vores rødder, tilføjer han.

Læs mere: Dette Ikea-trick koster under 100 kroner, men resultatet er verdensklasse

Resultatet af samarbejdet bliver lanceret i en ny kollektion i efteråret 2017. Kollektionen lægger ifølge IKEA selv op til samvær i stuen og har et klassisk skandinavisk præg med lyse farver, høj kvalitet og rent design.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip