Kendt model ryster krops-kritik af sig

Den anerkendte plussize-model Ashley Graham, som i øjeblikket pryder den eftertragtede badetøjs-forside på magasinet Sports Illustrated, har kun et skuldertræk til overs for kritik af hendes krop.

Det skriver ABC News.

Det er den tidligere supermodel og skuespillerinde Cheryl Tiegs, som har haft kløerne fremme og sagt, at hun mener, at magasinet glamouriserer plussize-modeller, og at den nyslåede forside-models vægt er usund i det lange løb.

- Din talje bør være mindre end 35 inches (89 centimeter red.). Det var, hvad Dr. Oz sagde, og det holder jeg mig til, svarede den tidligere model, der selv har prydet den ikoniske forside, da hun blev spurgt ind til sin mening om Ashley Grahams forside.

Den skarpe kritik når dog ikke ind under huden på den 28-årige plussize-model.

- Jeg rullede lidt med øjnene og var sådan: "Okay, endnu en af disse damer". Men hvad der er godt, ved det faktum at hun sagde det, er, at det betyder, at der er andre kvinder som hende. Og det betyder, at vi virkelig har brug for at ændre industrien, lyder det fra Ashley Graham som svar på kritikken.

Den skarpe kommentar om forside-modellens sundhed fik dog også vrede kommentarer med på vejen fra flere sider, og det fik i sidste ende den 68-årige tidligere model til at undskylde over for alle dem, hun havde såret.

- Jeg vil oprigtigt have alle til at være sunde og glade, skrev hun blandt andet på sin Twitter-profil.

Nogen personlig undskyldning til den populære plussize-model er det dog endnu ikke blevet til, forsikrer Ashley Graham.

- Hun sagde den kommentar om mig, men jeg hørte aldrig en opfølgning. Folk siger, at hun undskyldte, men jeg hørte aldrig en undskyldning.

Se Cheryl Tiegs undskyldning her: https://twitter.com/CherylTiegs/status/703309129885065217

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip