Kendt skuespiller er ligeglad: 'Jeg vil amme min datter til hun fylder seks år'

I den populære tv-serie 'Heksene fra Warron Manor' var der nærmest ikke den situation, som Alyssa Milano ikke kunne klare med lidt trolddom.

Den 42-årige skuespillerinde har nu tryllet et fotografi op på det sociale medie Instagram - her kan man se den stolte mor amme sin datter.

Den amerikanske kvinde har lagt fotoet op, da netop amning er en mærkesag for skuespillerinden, der blandt andet er træt af de manglende muligheder for at amme i offentligheden.

På de sociale medier har fotoet af den ammende kvinde fået flere negative kommentarer med på vejen, men det lader ikke til at påvirke Alyssa Milano.

- Jeg er ligeglad. Jeg vil nok fortsætte med til at amme min datter til hun er seks år gammel, siger Alyssa Milano til Entertainment Tonight.

Alyssa Milano sammenligner hendes amme-billeder med det netop overstået prisshow MTV Music Awards, hvor provo-popsangeren Miley Cyrus optrådte med ganske lidt tøj på.

- Alle har det fint med hendes synlige brystvorter, men hvis jeg deler et billede af mig selv der ammer, så er det vanvid, siger Alyssa Milano.

Tilbage i april måned skrev Alyssa Milano på Twitter om en episode, hvor er lufthavnspersonalet i Heathrow Lufthavn konfiskerede hendes nypumpede brystmælk.

Læs også: Se den her: Skuespiller lækker sexvideo - for Syriens skyld

Vreden var ikke til at overse i beskeden, der lød sådan her:

' Hver eneste milliliter mælk, jeg er i stand til at producere til mit barn, er intet mindre end et mirakel. At se den mælk blive smidt i skraldespanden uden hensyntagen til mig og mit barn var hjerteskærend.'

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip