Kendt skuespiller i voldsom bilulykke

"Any Given Sunday"-stjernen James Woods snød døden, da en massiv bilulykke var ved at sende hans Jeep udover en klippekant. Skuespilleren kørte i en snestorm, da han pludselig måtte dreje skarpt for at undgå et harmonikasammenstød.

Ifølge Woods havde en billist mistet kontrollen på de isglatte veje i den amerikanske stat Colorado, hvilket førte til sammenstødet, som Woods efterfølgende beskrev i en række tweets.

- Dybt fald på 30 meter, men autoværnet holdt. Jeg var i stand til at komme ud og at glide igennem den modkørende trafik, skrev den 68-årige skuespiller ifølge Daily News.  

Woods, der er kendt for at spille skurkeroller i film som "Casino" og "Ghosts of Mississippi", skrev efterfølgende, at hans airbag ikke var blevet udløst på hans nu totalskadede bil, og at han var heldig at være i live.

- Gud smilte til mig i dag. Jeg er så lykkelig over at være i live, skrev han på Twitter.

Skuespillerens tweets fik flere fans til tasterne for at vise deres støtte til den tredobbelte Emmy-vinder, der efterfølgende takkede for tankerne.

- Undskyld, jeg vrøvler. En lille hjernerystelse. Tak for alle de smukke støtteord, alle sammen. Vær søde at køre sikkert i feriedagene, afsluttede Woods.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip