Kendt skuespiller rørt til tårer over fans

Hvert år løber den legendariske begivenhed Comic-Con af stablen, men i år var der særligt én ting, der vil blive husket i fremtiden.

Skuespilleren Jared Padalecki, der er kendt fra serierne "Gilmore Girls" og "Supernatural", blev nemlig rørt til tårer af sine fans til årets Comic-Con, der fandt sted 12.-15. juli i San Diego. Det skriver Hollywood.com.

Tidligere i år åbnede Padalecki op for sin kamp mod depression, og han startede en kampagne med navnet "Always Keep Fighting", der skal hjælpe depressionsramte med at kæmpe imod selvskader, afhængighed og selvmordstanker.

Og det var der mange af skuespillerens fans, der gerne ville støtte op om. Derfor blev der delt små elektriske lys ud ved en "Supernatural"-begivenhed, hvor over 1000 fans tændte lysene og holdt dem højt i vejret.

Sammen med lysene blev der også delt sedler ud, hvorpå lysenes budskab blev forklaret: "Når lysene brænder, kan de inspirere andres lys til også at brænde. Du kæmper aldrig alene".

Først var Padalecki, der sad med resten af "Supernatural"-holdet, overrasket over de mange lys, men han fik hurtigt en klump i halsen, da han opdagede meningen bag.

- Jeg har lyset i min lomme lige nu, jeg kan slet ikke slippe det. Først vidste jeg ikke, hvad det var. Jeg troede, at folk holdt deres iPhones op eller noget i den stil. Men så rakte nogen mig sedlen, hvor der stod, hvad det betød. Jeg gjorde alt i min magt for ikke at begynde at græde, sagde han til E! News.

Han forklarede, at han stadig kæmper med sin depression.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip