Kendt skuespiller rykker på plejehjem

74-årige Jens Okking, som har medvirket i et hav af danske film, bor ikke længere sammen med sin familie. I stedet er skuespilleren med den karakteristiske stemme flyttet i plejebolig.

Det skriver sn.dk

I de sidste 10 år har Jens Okking ellers boet i familiekollektiv med sine to voksne sønner, Niels og Mads, i Holme-Olstrup i Sydsjælland.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Men en pludselig blodprop for ni år siden, har ramt skuespillerende hårdt. Det er aldrig lykkedes Jens Okking at komme sig over blodproppen.

Derfor ser den folkekære skuespiller, som blandt andet spillede med i Olsen-banden og Gøngehøvdingen, sig nødsaget til at flytte i plejebolig.

I 1960 startede Jens Okking sin karriere med filmen Oktoberdage med manuskript af Bent Christensen og Leif Panduro, siden han han medvirket i op mod 50 film og tv-serier, såsom Nitten røde roser (1974), Familien Gyldenkål (1975), Riget (1994/97), Mig og Charly (1978), Gummi Tarzan (1981), Zappa (1983), Det forsømte forår (1993), Inkasso (2004) og Solkongen (2005).

I 2009 skrev Jens Okkings søn en biografi "Jens Okking - virkeligheden er alle tings prøve" om sin far. Her afslørede Jens Okking blandt andet, at han var resultatet af hans 19-årige mor blev voldtaget.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip