Kendt skuespillerinde: Afhængig af piller

Skrevet af admin

07/05/2016

Mest læste i dag

For at dulme både sine fysiske og psykiske smerter har Jamie Lee Curtis i årevis taget smertestillende piller.

Det erkender den 57-årige skuespillerinde i et opsigtsvækkende indlæg på det amerikanske medie The Huffington Post.

- Jeg har stået med kroppen fyldt af angst og spænding, mens der blev udfyldt en recept, så jeg kunne få de piller, jeg var afhængig af, skriver den dobbelte Golden Globe-vindende filmstjerne i indlægget.

- Jeg forsøgte at fjerne mine følelsesmæssige og fysiske smerter ved at tage smertestillende piller. Jeg tog alt for mange, indrømmer hun videre.

I dag er stjernen stoffri, men kæmper stadig dagligt for ikke at falde i igen, erkender hun i sit indlæg.

- Alt for mange af vore medmennesker - både berømte, berygtede og helt almindelige folk - har brugt smertestillende piller i samme flugt fra virkeligheden som mig. Nu ser det heldigvis ud til, at sundhedsmyndighederne og medierne er begyndt at sætte fokus på problemet, skriver Lee Curtis, der står frem med en appel.

- Jeg har været i behandling for afhængighed af smertestillende piller de seneste 17 år, og jeg er en af de heldige. Vi skal kæmpe hårdere og gøre alt, hvad vi kan for vores kære syge, lyder opfordringen fra skuespillerinden.

Jamie Lee Curtis fik sit gennembrud i 78'er-horrorfilmen "Halloween" og er siden kendt fra roller i "A Fish Called Wanda", "Freaky Friday" og "Livsfarlig løgn".

/ritzau/FOKUS