Kendt sportsdirektør: Udvid Superligaen

Sønderjyske er efter 1-0-sejren over AaB lørdag aften tæt på en ny sæson i Superligaen.

Trods 37 point i 30 kampe kan sønderjyderne stadig risikere nedrykning, og det er lidt problematisk, mener sportsdirektør Ole Nielsen.

- Ja, det er lidt uhørt at snakke om nedrykning med så mange point. Superligaen er vel den liga i Europa, hvor flest hold procentuelt rykker ned. Det er brutalt, siger Ole Nielsen.

- Uanset hvem det bliver, så er de to hold, som rykker ud i år, begge gode nok til Superligaen og betragteligt bedre end de to, som rykker op, siger sportsdirektøren.

I sæsonen 2009/10 rykkede AGF ud af Superligaen med 38 point. Silkeborg prøvede for 10 år siden at rykke ned med 36 point, og for to år siden var 34 point ikke nok for Randers FC.

Mens FC København og FC Nordsjælland er gået i udbrud i toppen af Superligaen, er det mere tæt blandt holdene fra nummer tre til 12.

- Vi er vel 10 hold, som stort set er lige gode. FC Nordsjælland er et mulehår foran os andre, mens FC København måske er et hestehoved foran. Det er marginaler og dagsform, som skiller resten, siger Ole Nielsen.

- Vi 10 hold lever næsten fra sæson til sæson, da vi ikke kan udvikle på den lidt længere bane, siger han med henvisning til nedrykningsfaren.

Hos Sønderjyske afventer man derfor også situationen. Først når nedrykningen helt er afværget, tages der fat på planlægningen til næste sæson.

- Det er skam ikke befordrende at have 10 spillere og tre trænere med kontraktudløb nu her, men sådan er forholdene nu en gang, siger Ole Nielsen.

- Vi tog et stort skridt med sejren mod AaB, men trænere og spillere har fået samme melding. Vi skal være matematisk sikker på en ny sæson i Superligaen, før vi tager nogle beslutninger, slår sportsdirektøren fast.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip