Kendt tv-vært: Så lykkelig er skilsmissen

Det startede som en hæsblæsende romance, da tv-værten Nick Cannon og divasangerinden Mariah Carey forelskede sig hovedkulds i hinanden i 2008.

Under indspilningerne til Careys musikvideo "Bye Bye" opstod der øjeblikkeligt sød musik mellem den 45-årige sangstjerne og den 10 år yngre tv-vært, og efter blot seks intense uger giftede parret sig.

Seks ugers forhold blev til seks års ægteskab, men så kølnede kærligheden også af. Alligevel er bruddet heldigvis ikke endt bittert, og parret har hverken skændtes om testellet eller kylet ming-vaser i hovedet på hinanden, fortæller Cannon.

- Skilsmisse kan være godt for alle, hvis man er moden omkring det. Vores relation er stadig fyldt med kærlighed og respekt, lød det fra "America's Got Talent"-værten i onsdagens udgave af Howard Sterns radioprogram på SiriusXM, skriver ABC News.

- Vi har lige holdt Thanksgiving sammen, og det var virkelig fantastisk, for vi er stadig en familie, fortalte Cannon.

Carey er for nylig stået frem med den milliardære forretningsmand James Packer, men ifølge Cannon er der ingen jalousi fra hans side.

- Hun kom hurtigere videre, end jeg havde forventet, men hey, det er jo fordi, hun er Mariah Carey, jokede Cannon og blev alvorlig igen:

- Så længe hun er glad, og vores børn er glade, så er jeg glad. Jeg ser altid frem til at tilbringe tid med dem, sagde charmøren, der har tvillingerne Monroe og Moroccan på fire år med "Hero"-sangerinden.

- Jeg ser børnene hele tiden. Vi bor i samme by, så børnene veksler mellem at være, hvor de har lyst til. Alt er godt, fortalte Cannon om den lykkelige stjerneskilsmisse, men afslørede ikke, om han dog skulle have fjernet sangerindens navn, som han har tatoveret hen over ryggen.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip