Kendte danske erhvervsprofiler skal ´opgradere´ Lokalebasen.dk

Inden for det seneste år har den danske portal for erhvervslejemål - i regi af sin internationale afdeling MatchOffice - ekspanderet til nye europæiske udlejningsmarkeder.

Lokalebasen.dk formidler aktuelt over 3500 ledige erhvervslokaler til leje i Danmark, der spænder fra tomme kontorer til værksteder.

Nu har Lokalebasen.dk taget skridtet til at ´opgradere´ sig selv ved at rekruttere og sætte et nyt offensivt bestyrelsesteam, der formelt blev vedtaget 29. marts 2016 ved Lokalebasen.dk’s generalforsamling.

En af bestyrelsens nye ansigter er Matias Møl Dalsgaard, entreprenant founder og direktør for den succesrige danske samkørselstjeneste GoMore.

"Jeg har erfaring med social og online business og har derigennem fået indsigt i hvilke trends, der hitter. GoMore er jo blevet meget populær på det seneste, og det bliver spændende at se, om de logikker, der driver GoMore, også kan udfordre de måder, som man laver forretning på hos Lokalebasen.dk," siger Matias Møl Dalsgaard. 

Salgs- & Marketingdirektør Peter Hestbæk fra den succesfulde danske online boghandel Saxo, tiltræder ligeledes i den nye bestyrelse.

"Jeg har stor erfaring med online marketing, dét at skabe værdi med en online tilstedeværelse og konstant øge og udvikle denne, i et konkurrencepræget marked. Den erfaring glæder jeg mig til at kunne bidrage med fremover i Lokalebasen.dk’s bestyrelse og hjælpe med til, at forretningen fremover kan udvikles og optimeres," siger Peter Hestbæk.

Ny bestyrelsesformand

Herudover vil den erfarne danske ejendomsspecialist og virksomhedsstrateg Jesper Larsen, der for tre år siden stod i spidsen for salget af Rosengårdcentret til en pris af ca. tre milliarder kroner, indtræde som formand for Lokalebasen.dk’s fremtidige bestyrelse.

"Jeg er stolt af at kunne være med til at forretningsudvikle Lokalebasen.dk og være med til at få virksomheden til at vokse yderligere. Jeg arbejder i branchen og har derfor stor indsigt i, hvad kunden efterspørger.”

Jeg har desuden stor erfaring med bestyrelsesarbejde og ser frem til at være med til at professionalisere både bestyrelsesarbejdet og virksomheden," siger Jesper Larsen.

Jesper Larsen afløser Lokalebasen.dk’s mangeårige formand Lars Heilesen, der i et årti har bidraget til at udvikle udlejningsportalen fra et purungt iværksætterprojekt til en moderne international virksomhed.

Desuden forlader fhv. ejendomsadvokat Thomas W. Færch, nu direktør i Gefion Group, sit sæde i Lokalebasen.dk’s bestyrelse, der fremover vil tælle grundlægger og direktør Jakob Dalhoff samt product owner hos Lokalebasen.dk Sofie Skafte Møller, som også er nyt ansigt.

Dagens Gossip