Kendte danskere i junglen: Det vil vi savne

Skrevet af admin

07/03/2015

Mest læste i dag

Ti dage i junglen uden luksusbekvemmeligheder som mobiltelefoner, toiletter og et supermarked rundt om hjørnet kan lyde som en udfordring for de fleste.

For ti kendte danskere var det i starten af året virkeligheden, da de optog underholdningsprogrammet "Jeg er en celebrity - Få mig væk herfra", der får tv-premiere mandag.

Og de selvbevidste skærmtrolde var allerede inden, de tog ind i den primitive junglelejr, heller ikke i tvivl om, hvad de ville komme til at savne mest.

- Jeg tror, jeg kommer til at savne det med, at man ikke lige kan sætte håret og i det mindste putte mascara på. Jeg er ikke stolt af at sige det, men jeg tror, det bliver noget af det værste at mangle, sagde sangerinden Sisse Marie til Newspaq, inden tv-optagelserne gik i gang.

Det giver hendes to junglekammerater, sangerinden Inez Gavilanes og tv-personligheden Anni Fønsby, hende ret i.

- Jeg hader, at jeg skal undvære de ting, jeg plejer at bruge om morgenen, siger Inez, der fortæller, at hun bruger omkring to timer foran spejlet, når hun gør sig klar. 

For en anden af de kvindelige deltagere er det nogle lidt andre ting, hun kommer til at savne i junglen.

- Mad og proteiner. Og især min madvægt, siger Stine Kronborg, der til dagligt er bodybuilder og vejer al sin mad ned til mindste gram. 

Men det er ikke kun kvinderne, som har svært ved at slippe hverdagens goder. Også den tidligere cykelrytter Jesper Skibby kender til problemet.

- Det bliver skidesvært at aflevere min mobiltelefon, siger han, men fremhæver at han selvfølgelig kommer til at savne sin datter, kone og hund allermest.

Også den tidligere spindoktor Henrik Qvortrup nævner beslutsomt, at det er familien, som vil blive mest savnet.

For realityfænomenet Gustav Salinas er det dog hverken familien eller hans foundation, han nævner, når spørgsmålet om, hvad han kommer til at savne mest, falder.

- Ikke at have de rammer, man plejer at have. Friheden er fra den ene dag til den anden pludselig væk, siger latinoen, der også nævner, at han kommer til at savne at kunne gå i bad, ligesom han plejer.

De ti kendte danskere, som er med i programmet er skuespillerinde Margrethe Koytu, sangerinde Inez Gavilanes, bodybuilder Stine Kronborg, sangerinde Sisse Marie, tv-personlighed Anni Fønsby, komiker Torben Chris, entertainer Amin Jensen, tidligere cykelrytter Jesper Skibby, tidligere spindoktor Henrik Qvortrup og realitystjernen Gustav Salinas.

Newspaq