Kendte hylder Allan og nedgør TV2

Der var stordramatik i aftenens udgave af Vild med Dans. Og showet var ved at koge over, da TV2 - som reaktion på hypen omkring fodboldikonet Allan Simonsen - midt i sendingen annoncerede, at sms-koderne var blevet ændret, og at der samtidig var blevet indført et loft på max fem sms'er pr. telefon.

Simonsen gik alligevel videre på bekostning af skuespillerinden Mathilde Norholt. Men de pludselige ændringer satte gang i debatten på sociale medier. Og på Twitter røg flere kendisser til tasterne.

SE OGSÅ: TV2 hånes efter SMS-ændring

- TV2 prøver at forhindre folkets opbakning til Allan Simonsen. Lad dem ikke også prøve at sabotere min Årets Dommer-titel.

Sådan skriver fodbolddommeren Kenn Hansen og henviser til, at han er nomineret til årets dommer ved Dansk Fodbold Award. Et show, der bliver vist på TV2 den 11. november.

Også Ekstra Bladets chefredaktør, Poul Madsen, er på banen.

- Længe leve lille Allan! Seerne har taget magten og TV2 er til grin, skriver han.

SE OGSÅ: Dramatisk danseaften: Allan videre - Mathilde Norholt ude

Tv-værtinden Ibi Støvring undrer sig over TV2.

- Jeg er lidt forvirret. Allan er da blevet spurgt, om han vil være med, ik? Han har ikke købt sin plads, truet nogen eller plaget, vel?

Monte Carlo-værterne Peter Falktoft og Esben Bjerre, der ved flere lejligheder har erklæret deres støtte til den tidligere fodboldstjerne, langer også ud efter Vild med Dans-arrangørerne.

- TV forsøgte at komme af med Allan, men endte i stedet med at skyde sig selv (og Claudia) i foden, skriver Peter Falktoft.

- Fattigt TV2. Fattigt, konstaterer Esben Bjerre.

SE OGSÅ: Allan danser videre trods SMS-ændring

 TV2 erkendte i aftes i en officiel udmelding, at ændringerne var konsekvensen af 'de seneste ugers usædvanlige aktivitet og opmærksomhed omkring sms-afstemningen på Vild med dans.':

KLIK PÅ BILLEDERNE FOR AT SE DE KENDTES TWEETS:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip