Kenneth sendte vred sms til vanvidsbilist efter grotesk overhaling - havde aldrig regnet med dette svar

Nordmanden Kenneth Lie var i begyndelsen af måneden ude på en længere køretur med sin far og 10-årige datter i bilen.

De tre familiemedlemmer var på vej fra deres hjemby Stavanger til havnebyen Kristiansand, hvor de skulle med færgen til den nordjyske by Hirtshals.

- Vi kørte roligt. Vi kørte i ét tempoet og stressede ikke, siger Kenneth Lille til Stavanger Aftenblad og forklarer, at de ved en tunnel var ude for en ubehagelig oplevelse.

- Jeg bemærkede en bil bag os. Den foretog et par grimme overhalinger. Lige før tunnelen lagde han sig ud ved siden af os, kørte over en spærreflade og overhalede os, siger Kenneth Lie.

Han forklarer, at bilen fortsatte med at køre vildt og voldsomt, og derfor besluttede familiefaren sig for at give lidt feedback til personen bag rattet.

Kenneth Lie nåede at opfange bilens nummerpladen, og med hjælp fra biltilsynets sms-service var det muligt for ham at skrive en besked til den hasarderede bilist.

- Hej. Din grimme overhalinger på spærrefladen lige før tunnelen var til fare for andre trafikanter. Du overhalede i en uoverskuelig situation. Du er ansvarlig for andres liv bag rattet, og hvad der sker, er op til dig, men jeg har et barn i bilen, hvilket andre også har. Stop, hold en pause og tænk dig om. Næste gang melder jeg dig til politiet, lød beskeden fra Kenneth Lie.

Læs også: Billede af fatal ulykke får nakkehårene til at rejse sig: Forlader ånden hans krop?

Kort tid efter var der svar:

- Undskyld og tak for din sms. Enig, det var lige over kanten, det er jeg ked af. Jeg tager din besked til efterretning. Tak for den, lød det fra den kvindelige bilist.

Kenneth Lie forklarer, at han sætter pris på sms'en – han håber, at hun nu vil tænke sig lidt bedre om i trafikken.

Han sendte en sidste besked til kvinden:

- Tak for dit svar, det sætter jeg stor pris på. God weekend og god sommer :)

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip