Kennis kæmpestore (og lidt komiske) kærlighedserklæring tager nettet med storm

Skrevet af Ninna Andreasen

23/08/2015

Dagens topnyheder

- Hold nu kæft! Hvor er jeg mega, virkelig, meget, fucking forelsket!

Sådan lægger Kenni fra Facebook-siden Kennis Univers ud i en kærlighedserklæring til ekskæresten, som han har filmet og lagt op på siden.

Videoen har i løbet af i går taget det sociale medie med storm. Den er vist over 350.000 gange og fået tusindvis af likes og delinger med på vejen.

Populariteten hænger muligvis sammen med, at Kenni uden omsvøb blotlægger sine store følelser - men også kommer med nogle lidt skæve betragtninger om sin kærlighed og hvad han vil gøre for ekskæresten Sandra, som kommer fra Ringsted.

- Jeg har nogle ord, jeg gerne vil sige til dig i denne her dejlige video. Du betyder alt for mig. Hvis du tæller alle millioner af stjerner, så ved du, at du er i mit hjerte hver dag og hver nat. Jeg tænker på dig og kan ikke undvære. Det kan jeg nemlig ikke, siger Kenni.

Han understreger igen, at han holder meget af hende, og at han altid vil behandle hende ordentligt.

Læs også: Mand tabte sin telefon i en flod - et par uger efter begyndte den at poste billeder på Facebook

- Jeg har aldrig tænkt mig at bruge dig, voldtage dig, være voldelig over for dig. Nej. Jeg er nemlig bare sådan en stille og rolig fyr, der bare gerne vil tage dig for den du er. Du skal ikke lave om på dig selv skat, lover han.

Kenni lover også at beskytte Sandra mod alverdens ulykker.

- Hvis der er nogen, der vil smadre dig ned, slå dig ihjel, truer dig på livet, så ringer du! Så står jeg der… inden for de næste par timer, sværger den unge fyr.

Han er ked af, at han sidder alene i sin egen “røvsyge lejlighed”. Det er umuligt for ham at sove uden Sandra.

- Du har ramt mig i hjertet på en speciel måde, skat. Så jeg håber, du ser denne her video, jeg lægger ud lige om lidt. Den er kun til dig, min elskede, slutter han i videoen.

Men der er altså en hel del andre end Sandra, der har set kærlighedserklæringen. Vi håber det bedste for dem begge to.

Se videoen nedenfor.

Til min super dejlige xkæreste savner dig mega meget

Posted by Kennis Univers on 21. august 2015