Kent Nielsen afviser kritik: AaB kan håndtere modgang

Skrevet af admin

23/03/2015

Mest læste i dag

AaB blev søndag ydmyget med 1-4 hjemme mod Sønderjyske i Alka Superligaen, efter nordjyderne ellers kom foran 1-0 og kontrollerede kampen.

En fejl af Rasmus Thelander satte gang i det totale kollaps for de forsvarende danske mestre. Dermed blev det til det andet nederlag i træk for AaB, der også måtte rejse hjem fra Hobro uden point i sidste spillerunde.

Træner Kent Nielsen erkender, at kampen mod Sønderjyske var en af de værste i hans AaB-tid.

- Det var en af de hårdeste. Det er lang tid siden, at vi har stået med sådan en fornemmelse.

- Vi har haft en evne til at holde et højt og stabilt niveau over lang tid, men vi mistede troen på vores eget spil, og det er vi enormt ærgerlige over, siger Kent Nielsen.

AaB var som nat og dag i søndagens kamp. Efter en fremragende første halvleg faldt nordjyderne fuldstændig sammen i løbet af sidste 45 minutter, hvor intet fungerede og målene haglede ind bag Nicolai Larsen.

- Jeg føler ikke, det var noget mentalt, der var galt, eller at vi har manglende robusthed og ikke kan håndtere modgang. Den har vi haft en hel del gange, hvor vi alligevel er kommet igen. Jeg føler, at vi har en fin selvtillid omkring vores spil, siger Kent Nielsen.

- Vi skal lære af, at vi blev febrilske. Når man bliver presset på resultatet, mister man roen i sine ting. Den mistede vi for meget mod Sønderjyske. Der er en del, vi skal have lært, og der er klart nogle ting, vi skal tage ved lære af.

AaB forblev med nederlaget på 31 point i tabellen og tabte dermed terræn i kampen om bronzemedaljerne.

/ritzau/