Kent Nielsen: Der er stadig plads til flere angribere

AaB's cheftræner advarer mod at sammenligne klubbens nyindkøb Anders K. Jacobsen med Nicklas Helenius, og vil ikke afvise at der kommer yderligere angrebsforstærkninger til.

Det er ikke bare sådan lige at erstatte en spiller, der i sidste sæson scorede 16 mål for AaB i Superligaen. For det var hvad Nicklas Helenius formåede at sparke i kassen, inden han blev solgt til Aston Villa. Siden har nordjyderne jagtet forstærkninger til angrebet, og nu er du nået en del af vejen med indkøbet af Anders K. Jacobsen, som man dog ikke må forvente alt for meget af i beyndelsen.

- Vi har fulgt ham tæt i lang tid, og nu mener vi, at han har fortjent en mulighed for at bevise sig selv på højeste niveau. Men jeg vil gerne understrege, at det vil være urimeligt, at sammenligne Anders med Helenius. Han er ikke den nye Helenius. Anders er et supplement til truppen, og han skal først til at bevise sig, siger AaB-træner, Kent Nielsen.

AaB har købt den 23-årige angriber Anders K. Jacobsen fra FC Fredericia. Torsdag har han første arbejdsdag i klubben, hvor han har skrevet kontrakt frem til 31. december 2015.

Til den tid håber AaB på, at Anders K. Jacobsen har udviklet sig til at blive en profil.

- Vi vil gerne give spillere fra de lavere divisioner chancen. Nu skal Anders slev tage skridtet det sidste stykke. Han har forudsætningerne på plads med sin stærke fysik, sin eksplosivitet og sine evner som afslutter, siger Kent Nielsen, der ikke vil udelukke yderligere forstærkninger på angrebsposten.

- Økonomisk er vi ikke låst af det her indkøb. Der stadig noget at gøre godt med, hvis der opstår en mulighed, som rent kvalitetsmæssigt er attraktivt. Vi er ikke desperate, men vi holder øje med udviklingen og søger hele tiden at optimere truppen, lyder det fra Kent Nielsen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip