Kent Nielsen efter 1-5-ydmygelse: Det var en dårlig cocktail

Kent Nielsen var for første gang tilbage på sin gamle hjemmebane, da hans OB-mandskab blev splittet ad af et velspillende AaB-hold.

Et 1-5-nederlag kunne OB rejse hjem til Fyn med. Og Kent Nielsen var langt fra tilfreds med det forsvarsspil, som fynboerne leverede ved flere af AaB's scoringer.

- Jeg er enormt skuffet over resultatet. Vi leverede slapt forsvarsspil ved flere af scoringerne, og vi var heller ikke gode til at holde i bolden og smed den for let væk.

- Det var en dårlig cocktail af vores dårlige forsvarsspil og et velspillende AaB-hold. Vi kom til at forsvare i alt for lange perioder, siger Kent Nielsen.

OB-træneren ærgrede sig især over, at holdet lukkede to dumme mål ind til sidst i opgøret. Men han anerkender også, at AaB leverede en flot præstation.

- Det lignede længe 1-3, og det lå ikke i kortene, at AaB skulle score to mål mere. Men vi gav nogle dumme chancer væk.

- Vi skulle selvfølgelig have gjort det bedre, men vi må også tage hatten af for AaB, der leverede en flot præstation, fastslår Kent Nielsen.

OB-profilen Rasmus Falk var også enormt skuffet over den indsats, som han og holdkammeraterne lagde for dagen.

- Det var ydmygende. Vi har ikke haft sådan en oplevelse i lang tid, vi blev skilt ad, siger Rasmus Falk.

- De var markant bedre end os, og de sad på det fra første fløjt. Vi var langt fra dem igennem hele kampen. Indtil videre har vi spillet tætte kampe i Superligaen, men vi må også anerkende, at AaB spillede en flot kamp, siger han.

OB får mulighed for at vaske nederlaget af sig i næste spillerunde, når man hjemme i Odense tager imod FC København søndag aften.

/ritzau/

Dagens Gossip