Kent Nielsen efter ny OB-afklapsning: Mentalt problem

Skrevet af admin

26/09/2015

Mest læste i dag

OB tabte fredag 0-4 på udebane til Sønderjyske, og det var fynboernes tredje nederlag i træk på fremmed græs, da det tidligere også er blevet til store nederlag i henholdsvis Aalborg og Esbjerg.

OB-træner Kent Nielsen mener, at hans spillere har et mentalt problem efter de tre seneste oplevelser vest for Lillebælt, der i alt har budt på 14 indkasserede mål.

- Der er ingen tvivl om, at vi skal have enorm respekt for, at der foregår noget oppe i spillernes hoveder. De har nogle tanker om det her, og vi skal ind og fokusere på at gøre de simple ting inden vores næste udekamp.

- Der ligger mere i det end bare manglende kvalitet, og der er noget, vi skal have bearbejdet på en eller anden måde i den kommende tid, siger Kent Nielsen.

Den 53-årige cheftræner er tilfreds med præstationerne på hjemmebane, hvor det blandt andet er blevet til en 1-0-sejr over FC København.

- Vores hjemmekampe har et eller andet sted været gode, og vi har da også spillet til nul tre gange. Men der er ingen tvivl om, at vi skal have enormt fokus på, at den næste kamp er på udebane, lyder det.

Midtbanespiller Rasmus Falk antyder, at der er en kende af tilfældighed over, at holdet er rendt ind i nogle store nederlag.

- Modstanderne har været virkelig effektive mod os, og sådan er fodbold. Det rammer os selvfølgelig, og det skal vi have sat en stopper for hurtigst muligt, for det er for dårligt at få de her snittere.

- Hvis man kigger på nogle af kampene, har vi jo haft gang i meget af det rigtige, men det ser dumt ud at udtale efter store nederlag, siger den 23-årige profil.

Han fokuserer på, at pointhøsten har været nogenlunde.

- Vi har også spillet flot fodbold i mange kampe og fået mange gode og fortjente point. Det er noget, vi skal tage med os, siger Rasmus Falk.

/ritzau/