Kent Nielsen roser OB-debutant: Noget nær perfekt

Skrevet af admin

08/05/2016

Dagens topnyheder

Næsten 10.000 tilskuere var på plads for at se søndagens Alka Superligakamp mellem OB og FC København. De mange tilskuere fik en åben slagudveksling at se, men det var de gæstende københavnere, der løb med sejren på 1-0.

Kent Nielsen gav i kampen debut til den unge stopper Frederik Tingager, der så at sige blev smidt for løverne.

- Jeg synes, at det var meget fornuftigt. Det var en lidt forsigtig start, men han fik i luftrummet vist sin styrke, ligesom han var godt med i opspillet, siger Nielsen.

- Det var vel en tæt på perfekt debut. Det er en spiller, der for fire-fem måneder siden spillede i 2. division, som nu spillede mod Danmarks bedste fodboldhold og holdt vand.

Træneren ærgrer sig dog over, at man ikke kunne hente point i Tingagers debut for fynboerne.

- Alt i alt er jeg ærgerlig over resultatet. Det var sådan set et fortjent resultat, men med mine neutrale øjne kan jeg godt ærgre mig over, at vi ikke fik et point, siger Kent Nielsen.

- Vi forsvarede os for meget i første halvleg, hvor vi satsede meget på hurtige omstillinger. Det kostede mange kræfter. Derfor snakkede vi i pausen om, at vi skulle køre lange angreb, selv om det ville komme til at koste nogle fejl.

- Det gjorde, at vi fik kampen over på vores præmisser, hvor den i første halvleg var på FCK’s præmisser.

Angriberen Rasmus Festersen erkender, at spillestilen i første halvleg kostede kræfter.

- Vi prøvede at udfordre dem med fight og hjerteblod, især i de første 20 minutter, og lykkedes rigtig godt med det. Men det koster rigtig mange kræfter, især for et hold som vores, siger Festersen.

- Vi blev lidt for direkte, og kom derved til at bruge mange kræfter på at generobre. I anden halvleg fik vi sat noget fint spil op, og skabte også halve chancer.

/ritzau/