Kent Nielsen: Vi havde de største chancer

Det var lige ved og næsten for OB, da holdet fredag aften gæstede MCH Arena, hvor de forsvarende mestre fra FC Midtjylland lagde græs til topkamp i Superligaen.

Det lignede længe, at de to hold skulle dele pointsene imellem sig, men dybt inde i dommerens overtid dukkede Morten "Duncan" Rasmussen op og sikrede hjemmeholdet sejren.

Udeholdets cheftræner, Kent Nielsen, ærgrede sig over det sene sejrsmål, da han mente at hans hold havde haft de største scoringsmuligheder i kampen.

- Vi havde de største chancer i kampen. Rasmus Falk havde en god afslutning, som gik på træværket, og i anden halvleg havde han en god mulighed i et kontraangreb, hvor han var alene igennem, siger han.

Kent Nielsen roste efter kampen sit holds defensive indsats, som altså holdt de forsvarende danske mestre fra at score i de første 92 minutter af kampen.

- Vores hold stod godt defensivt og leverede en indædt, stærk og helstøbt indsats. FC Midtjylland skabte reelt ikke mange chancer, og selv ved de mange standardsituationer forsvarede vi os godt.

- Vi arbejdede hårdt for hinanden og var gode i omstillingsspillet, men vi skal blive dygtige til at blive fri af modstandernes pres, siger Kent Nielsen.

Cheftræneren var dog ikke tilfreds med, at fynboerne overlod det meste af spillet til hjemmeholdet.

- Vi kan ikke være tilfredse med, at vi ikke havde bolden mere, end vi havde. Når vi endelig fik fat i bolden, så blev vi stresset og slog nogle lange bolde op til dueller, hvor FC Midtjylland typisk er stærke.

- Så vi skal blive bedre til at spille os ud af presset og have mere ro på bolden, og det må vi hjem og øve os på, siger Kent Nielsen.

Næste opgave for Kent Nielsen og OB er næste fredag, hvor AGF kommer på besøg.

/ritzau/

Dagens Gossip