Kessler: 80 procent klar

Om halvanden måned står Mikkel Kessler endnu engang over for englænderen Carl Froch, når de to går i ringen foran 17.000 tilskuere i O2 Arena i London. Kessler er på vej ind i den afgørende forberedelse, og skruer dag for dag op på antallet af runder i hans sparring.

- Jeg har hele tiden pulsmåler på, så man kan se, hvor ligger min puls og konditionstal. Jeg tror, at jeg er på omkring 80 procent nu, siger Kessler til DR.

Skader op til og under kampene har tit ødelagt Kesslers forberedelser, men denne gang er anderledes. De næsten obligatoriske skader på hænderne og ved øjnene er ikke et problem denne gang.

- Selvfølgelig har jeg lidt småskavanker, men det er ingenting, og ikke noget der gør, at jeg ikke kan træne. Jeg har ikke noget med mine hænder, og ingen problemer med mine øjne. Jeg har det godt i min krop, siger han.

Ud over Carl Frodchs IBF-bælte og Kesslers WBA-titel er endnu et bælte nu kommet på spil til opgøret den 25. maj. Andre Ward, der sidder på WBA-Super Champ-titlen har på grund af en skulderskade ikke kunnet forsvare den inden for ni måneder, og derfor ryger hans titel nu også i spil for Kessler og Froch.

Dagens Gossip