Kessler afslører: Stopper karrieren hvis jeg taber til Froch

- Hvis jeg taber den her kamp, så stopper jeg helt sikkert karrieren. Jeg har gjort op med mig selv, at hvis jeg taber, så er jeg færdig med at bokse. I så fald er det fordi, at Carl er en bedre bokser, end jeg er i øjeblikket, og så er det hans tur til at jagte de store kampe, lyder det fra Mikkel Kessler, der efterhånden kan se tilbage på et langt liv med boksningen som det absolutte omdrejningspunkt.

- Jeg har bokset i stort set hele mit liv, men jeg kan også godt mærke, at jeg er kommet til et punkt, hvor jeg gerne vil prøve nogle andre ting af. Derfor vil jeg ikke fortsætte, hvis jeg taber. Men hvis jeg vinder, så har jeg stadig mod på at blive ved med at jagte de store kampe, siger den danske boksestjerne.

Mikkel Kessler slår dog samtidig fast, at han på ingen måde føler sig færdig, og han tror fuldt og fast på, at han banker Carl Froch, når de to boksere støder sammen i O2 Arena i London.

- Jeg vil gerne understrege, at jeg selvfølgelig ikke tror på, at jeg taber den her kamp. Det går rigtig godt i træningslokalet, og jeg har aldrig følt mig så stærk, som jeg gør nu, siger Mikkel Kessler.

Dagens Gossip