Kessler er ondere nu

Sådan sagde Mikkel Kessler til Kalle Sauerland, da den tyske promotor for nylig ringede for at tjekke sin danske boksers træninglejr før storkampen mod Carl Froch 25. maj i London.

- Han er allerede ved at blive mere ondskabsfuld. Det er tydeligt, siger Kalle Sauerland.

- Før talte vi meget om, hvordan stævnet og ting omkring kampen skulle organiseres. Men hans fokus helt klart skiftet nu. Tonen er blevet mere krigerisk, forklarer Kalle Sauerland.

Atypisk optakt

Men der er også meget på spil for Mikkel Kessler, når han går i ringen i O2 Arena til sin kamp nummer 49 som professionel .

Enten bliver han verdensmester i de to store bokseforbund, WBA og IBF, og en af de absolutte konger af supermellemvægt.

Omvendt vil et nederlag til Carl Froch igen gøre ham titelløs, hvilket formentlig vil få dommedags-snakken om Mikkel Kesslers boksefremtid til at blusse op på ny.

Alt sammen scenarier, som den 34-årige bokser har haft siden 15. januar i år til at forholde sig til.

- Forløbet frem mod denne her kamp har også været atypisk, fordi vi annoncerede det så tidligt, og dermed har der været en meget lang forberedelsestid. Det kan spille ind, for normalt begynder den slags snak først at vise sig et par uger før kampen, siger Kalle Sauerland og tilføjer:

- Og det her kommer altså fra Mikkel Kessler, der ellers ikke – som flere amerikanske boksere – har travlt med at fortælle, at de vil smadre deres modstandere. Men han er meget motiveret over for den store opgave, der ligger forude.

Calzaghe tror på Froch

Kampen mellem Mikkel Kessler og Carl Froch ligner på forhånd en helt åben affære.

Men ikke hvis man spørger den tidligere supermellemvægt-mester, Joe Calzaghe. Waliseren, der i 2007 gav Mikkel Kessler sit første nederlag i karrieren, da han tabte til Calzaghe på point foran 50.000 boksefans på Millenium Stadium i Cardiff.

- Det bliver en stor kamp. Kessler er stadig en kriger, og han har stor slagkraft. Så du kan aldrig afskrive ham. Men hvis jeg skal stemme på én af de to, så er jeg nødt til at pege på Froch, siger Joe Calzaghe til avisen Daily Express.

Han mener, at Mikkel Kessler i sine seneste kampe har vist tegn på, at han ikke længere er så god, som han var i 2007.

- Kessler er ikke nær så bevægelig, som han var engang. Han er blevet nemmere at ramme, og jeg har bemærket, at han ikke bevæger sit hoved, som tidligere. Han står mere på flade fødder, forklarer Joe Calzaghe.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip