Kessler føler sig i kanonform

Selvtilliden fejler intet hos Mikkel Kessler før VM-kampen i London mod englænderen Carl Froch.

- Jeg føler, at jeg er i kanongod form i øjeblikket. Der er ikke nogen, der kan banke mig. Jeg glæder mig til at komme i gang, siger danskeren.

34-årige Mikkel Kessler går lørdag i næste uge i ringen i O2 Arena i London, hvor IBF-verdensmesteren i supermellemvægt, Carl Froch, venter.

Danskeren har blandt andre benyttet sig af stærke britiske sparringspartnere som George Groves og Nathan Cleverly op til kampen.

- Det er gået rigtig godt. Jeg har intet at klage over. Jeg har været rigtig tændt, og det er gået rigtig godt med de sparringspartnere, jeg har haft, siger Mikkel Kessler.

- Jeg peaker i øjeblikket. Det hele er gået som planlagt. Selvfølgelig har man altid et par dårlige dage i løbet af tre måneder, men det hele er gået godt.

- Jeg er gået efter at ramme en højere form, end jeg plejer, hvis vi skal ud i en hård 12 omganges kamp, og det kan det godt blive, siger danskeren.

Mikkel Kessler og 35-årige Carl Froch udkæmpede for tre år siden en hård kamp i Herning, som danskeren vandt på point.

Den kamp blev bokset i Super Six-turneringen, som danskeren senere måtte trække sig ud af på grund af problemer med øjnene.

Carl Froch nåede hele vejen til finalen, som han tabte til amerikaneren Andre Ward, der også har besejret Mikkel Kessler.

/ritzau/

 

Dagens Gossip