Kessler før boksebrag: Rudy vil komme stærkt fra start

Hvem vinder det danske boksebrag mellem Patrick Nielsen og Rudy Markussen?

Det gætter danske boksefans på, inden de to boksere går i ringen i Brøndby Hallen lørdag aften.

Det samme gælder for den tidligere tredobbelte verdensmester Mikkel Kessler, som ikke er meget for at sætte navn på, hvem der vinder kampen.

- Jeg kan ikke pege på en favorit og vil sige, at det er fifty-fifty. Patrick er ung og hurtigere på hænderne, og måske er han mere sulten end Rudy. Rudy slår hårdere, og han vil komme stærkt fra start.

-Jeg ved, hvor utroligt hårdtslående, han er. Jeg boksede og trænede med ham, fra jeg var 13 år, og han kunne virkelig slå hårdt.

- Så Patrick skal holde paraderne oppe. Man kan være nok så hurtig og sulten, men hvis man glemmer paraderne, er det fuldstændigt ligegyldigt, siger Mikkel Kessler i en pressemeddelelse fra Sauerland Promotion.

Kessler opnåede før sit karrierestop at være verdensmester tre gange i et af de store forbund, som er WBA, WBC, IBF og WHO. Senest var i 2010, hvor han pointbesejrede Carl Froch i Herning og vandt WBC-bæltet.

Der er 14 år til forskel mellem Rudy Markussen og Patrick Nielsen, og førstnævnte har ikke bokset mange omgange de senere år.

- Spørgsmålet er, hvor meget rust der skal bankes af, når man har været væk så længe, som Rudy har.

- De har kørt hinanden godt op i det spil, der har været op til kampen. Det er tydeligt, at de har sat sig mentalt op og ikke er de bedste venner. Sådan skal det være. Det bliver en spændende kamp, hvor jeg ikke tør sige, hvem der vinder, siger Mikkel Kessler.

Han boksede selv 49 gange som professionel fra 1998-2013 og vandt 46 sejre, heraf 35 før tid. Mikkel Kessler tabte kun til Joe Calzaghe, André Ward og Carl Froch.

/ritzau/

Dagens Gossip