Kessler-rivalen Carl Froch stopper karrieren

Kobraen har bidt sin modstander for sidste gang.

Bokseren Carl Froch - med kælenavnet The Cobra - stopper karrieren og bliver i stedet ekspert hos medievirksomheden Sky Sports.

Den tidligere verdensmester, som blandt andet boksede nogle seværdige kampe mod den ligeledes pensionerede Mikkel Kessler, gider ikke gå i ringen længere.

- Jeg er utrolig stolt over, hvad jeg har opnået i boksning, men det er det rigtige tidspunkt at lægge mine handsker på hylden nu.

- Jeg har intet tilbage at bevise, og min historie taler for sig selv, siger 38-årige Froch til Sky Sports.

Briten har fire gange i karrieren vundet verdensmesterskabet hos et af de største forbund i supermellemvægt. I 35 kampe har Froch kun tabt to kampe. Det er blevet til 33 sejre - heraf 24 på knockout.

Et af Frochs nederlag blev indkasseret mod Kessler, mens danskeren også har tabt en indbyrdes kamp. Det andet Froch-nederlag var mod amerikaneren Andre Ward.

Froch blev i øvrigt Kesslers sidste modstander, da englænderen i 2013 snuppede WBA-titlen fra danskeren i England. I 2010 besejrede Kessler til gengæld Froch i Herning i den stort anlagte Super Six-turnering.

Frochs seneste kamp var mod landsmanden George Groves foran 80.000 tilskuere på Wembley i maj 2014. Froch vandt opgøret på teknisk knockout.

/ritzau/

Dagens Gossip