Kessler: Tvivler på mig selv

- Nu har jeg trænet i tre måneder, og det er helt ærligt dejligt, at det snart er overstået. Sådan tror jeg alle boksere har det på sådan et tidspunkt. Der er en masse træning endnu, så jeg kører på, men jeg kan godt mærke i maven, at kampen er meget tæt på nu, siger Mikkel Kessler fra London.

Han ankom tirsdag middag til Heathrow International Airport sammen med sin træner Jimmy Montoya, sin manager Allan Bak og sin kok Sune Rasmussen. I lufthavnen blev de hentet af en chauffør fra Team Sauerland og kørt til Mikkel Kesslers hotellejlighed i centrum af London. Her smed han bagagen og tog straks videre til den åbne træning i The Hayemaker Gym, hvor et hav af pressefolk ventede.

Derfra gik den helt klassiske bokse-lingo i gang. Her handlede det om at fyre så meget op under kedlerne som overhovedet muligt, så de sidste seere kan lokkes til at købe kampen mellem Kessler og Froch på lørdag. Men selvom der er meget fokus på Mikkel Kessler, holder han trods alt igen med de store ord. Faktisk erkender han, at han har tvivlet på sig selv op til kampen.

- Det gør jeg altid, men den tvivl skal være der. Der er stort pres på, og så skal der være den tvivl i dig. Selvfølgelig skal man også tro på sig selv. Der kommer dage, hvor man tænker: ’nej mand, jeg kan sgu ikke finde ud af at bokse mere’. Sådanne dårlige dage kommer. Men denne her gang har der været færre af dem. Måske har der kun været to af slagsen på tre måneder. Det tegner godt, siger Mikkel Kessler.

I dag venter det store pressemøde i O2 Arena i London med deltagelse af begge boksere, deres trænere og promotorer. I morgen har Kessler og Froch fri fra pressen, mens de vejes ind fredag. Lørdag omkring midnat lyder gong-gongen til første omgang.

- Jeg er glad og føler mig godt tilpas. Nu skal jeg lige falde til i lejligheden, og så har vi fået købt ind, så der kan laves noget ordentlig mad. Nu ser jeg bare frem til at komme op i ringen og vise det, jeg har trænet på, så håber jeg, at jeg kan få det ud af kroppen, siger Mikkel Kessler.

Dagens Gossip