Kessler: Underlige dødstrusler fra Froch

- Jeg synes helt ærligt, at det virker en lille smule underligt, siger Mikkel Kessler, der sent lørdag aften i O2 Arena i London møder Froch i en VM-revanchekamp.

De to mødte også hinanden i 2010, hvor Kessler vandt, men de to har siden kun talt meget respektfuldt om hinanden. Det troede Kessler også var aftalen denne gang, men han er blevet overrasket, fortæller han, da han møder den danske presse torsdag ved Tower Bridge:

- Vi stod alle sammen på podiet i går og blev enige om, at vi skulle behandle hinanden pænt. 15 minutter senere går han ned fra podiet og fyrer det fis af til den engelske medier, siger Kessler, der accepterer trashtalk, men alligevel kalder på, at der bør være en grænse.

- Det fortæller alt om en mand, der er under et voldsomt pres. Vi har ikke længere et behov for at sælge denne kamp. Den har allerede solgt sig selv. I sidste ende kan det blive en bagdel for ham, for han har bragt sig selv i en situation, hvor han kan komme til se dum ud, hvis han taber.

Allan Bak, der er Kesslers manager, bryder sig heller ikke om Carl Frochs udtalelser, og han er mere klar i mælet end Kessler:

- Med tanke på, at Carl lige har fået en lille pige (Froch blev for nylig far, red.), så synes jeg, at det er rigtig uheldigt. Manden taler jo om at tage et andet menneskes liv, og det synes jeg er langt over grænsen, siger Allan Bak.

- Nu ved jeg godt, at da Carl udtalte sig, så vidste han ikke, hvad der ville ske senere på dagen i London (det bestialske knivdrab i Woolwich, red.), men nu kommer det bare til at se helt forfærdeligt ud.

 

 

 

Dagens Gossip