Kesslers deadline: Beslutter sig til juli

Lige så snart kampen mod Carl Froch i O2 Arena i London var forbi, ville Mikkel Kessler bare væk fra det hele. Faktisk var den danske supermellemvægts-bokser så træt af at skulle levere svar på utallige spørgsmål, at han bare bad sit hold om at eftersende sin bagage, så han kunne tage direkte af sted til lufthavnen og flyve væk fra den engelske hovedstad omgående.

Den gik dog ikke, for Mikkel Kessler skulle igennem et pressemøde og en overnatning i London, før han fik lov til at rejse. Nu er han til gengæld taget langt fra alle, der måtte kende ham og afkræve at svar. Alle boksefans vil vide, om danskeren fortsætter karrieren eller ej.

- Lige nu skal Mikkel have lov til at holde sig en god lang ferie. Den er han efter planen færdig med i begyndelsen af juli, og så forventer vi, at der på det tidspunkt er kommet en beslutning for fremtiden, siger Mikkel Kesslers manager, Allan Back til sporten.dk .

- Vi ved ikke, hvilken vej pilen peger. Det skal Mikkel have mulighed for at tænke igennem i fred og ro. Hvis han fortsætter, så er det Team Sauerland, der melder noget ud, siger Allan Back.

Kesslers promoter fra Team Sauerland, Kalle Sauerland, har talt med sin dansk stjernebokser, men det har ikke handlet om sport, bare en masse personlige ting om dagligdagen. Men når juni er skiftet ud med juli, så sætter de to samarbejdspartnere sig ned sammen.

- Til den tid sætter vi os ned og tager en lang snak. Det bliver ikke sådan, at vi kommer til at tilbyde Mikkel en masse ekstra millioner for at fortsætte, han skal selv have lysten til det. Men lige nu er det tid til at reflektere over livet. Hvad vil han med det? Boksning er en hård sport, og det slider, men når der er gået seks uger efter en kamp, så kan tingene se meget anderledes ud, siger Kalle Sauerland til sporten.dk.

- Vi kan levere Froch, Ward, Hopkins, og hvem det ellers måtte være. Mikkel har også vist, at han rent sportsligt kan være med, og skaderne er væk. Nogle boksere vil bare helst stoppe på deres absolutte top, og den mulighed har Mikkel jo også nu. Men igen, vi ved ikke, hvad der skal ske, lyder meldingen fra Kalle Sauerland.

I øjeblikket har han travlt med optakten til kampen i Berlin i weekenden mellem deres bokser Marco Huck og Ola Afolabi, der skal bokse om VM-bæltet hos WBO i cruiservægt. Det betyder dog ikke, at 34-årige Mikkel Kessler er glemt, og Kalle Sauerland er jævnligt i forbindelse med Carl Frochs promoter, Eddie Hearn.

- Jeg har faktisk lige været i kontakt med ham. Vi har et rigtig godt forhold, og hvis både Carl Froch og Mikkel Kessler er interesseret, så skal vi nok få sat den tredje kamp op, siger Kalle Sauerland.

Dagens Gossip