Ketsjer-sponsor dropper Wozniacki

Caroline Wozniackis ketsjer-sponsor, Yonex, stopper samarbejdet, efter hun for nylig spillede Wimbledon med en ketsjer fra en konkurrent.Reaktionen var ventet. For selvfølgelig ville den asiatiske ketsjer-producent Yonex ikke finde sig i at blive ydmyget af Caroline Wozniacki. Det var præcis, hvad den danske tennisspiller gjorde for under en måned siden. Nu har Yonex droppet Wozniacki som deres velbetalte frontfigur.

- Vi har stoppet kontrakten med Caroline, siger Yonex’ nordiske direktør, Benni Holst Andersen, til Ekstra Bladet.

Begrundelsen for det afbrudte samarbejde skal findes i en række begivenheder tilbage i juni. Her gik der billeder verden rundt via de sociale medier. På dem kunne man se Caroline Wozniacki løbe rundt på træningsbanen med en sortmalet ketsjer af mærket Babolat.

Ugen efter stillede danskeren så også op i Wimbledon med denne sortmalede Babolat-ketsjer, og det hverken vil eller kan Yonex acceptere. Producenten betaler angiveligt Caroline Wozniacki omkring fem millioner kroner om året for at spille med netop Yonex, og for den sum penge forventes der naturligvis loyalitet over for mærket. Det honorerede Wozniacki ikke til sidst.

Fra danskerens bagland har det forlydt, at Caroline Wozniacki var på udkig efter en ny ketsjer-sponsor. Hun skulle ikke have været tilfreds med den seneste tids spil og så afsøges alle muligheder for forbedringer.

Da Caroline Wozniacki i sin tid stormede til tops på kvindernes verdensrangliste, var det med netop en Babolat-ketsjer i hånden, og succesen fortsatte, selvom hun i starten af 2011 skiftede til japanske Yonex. Men i lang, lang tid har Wozniackis spil ikke fungeret, og så ledes der efter forklaringer. Det var derfor, Caroline Wozniacki spillede Wimbledon med en sortmalet Babolat-ketsjer, selvom hun var kontraktligt forpligtiget hos Yonex.

Ketsjer-producenten skulle have strakt sig langt for at imødekomme Caroline Wozniackis ønsker i forhold til hendes slagvåben, men det var altså ikke nok til at forhindre danskeren i at bytte Yonex ud med Babolat.

Beslutningen om at stoppe samarbejdet skulle ikke have været nem at træffe for Yonex. De havde store planer med Caroline Wozniacki, som skulle bruges til for alvor at erobre det asiatiske marked. Sådan kommer det ikke til at gå.

- Vi er meget ærgerlige over det. Det er en rigtig kedelig sag, siger Benni Holst Andersen.

 

 

 

 

 

Dagens Gossip