Kevin de Bruyne er sat på flyet til Manchester

Den belgiske stjernespiller Kevin de Bruyne er kun detaljer fra at skifte Wolfsburg ud med Manchester City, og de detaljer kan falde på plads snarest.

Det tyske medie Sport1 har lørdag vist billeder af belgieren gå om bord på et privatfly i Braunschweig med kurs mod Manchester.

Klarer Kevin de Bruyne lægetjekket og får forhandlet sine personlige betingelser på plads, anslås det, at han bliver det dyreste salg fra Bundesligaen nogensinde. Prisen forventes at blive cirka 74 millioner euro svarende til lidt mere end 550 millioner kroner.

Overgangssummen kan angiveligt blive endnu højere, hvis belgieren får succes i Manchester City.

I sidste sæson scorede Kevin de Bruyne 16 mål og lavede 29 assists i alle turneringer for Nicklas Bendtners tyske klub.

Fredag aften var Kevin de Bruyne ikke med i Wolfsburgs 3-0-sejr over Schalke, hvilket pustede til gløden om et muligt skifte.

Wolfsburgs sportsdirektør, Klaus Allofs, måtte i et interview i forbindelse med fredagens kamp erkende, at kun "små detaljer" manglede at blive afklaret omkring et klubskifte for den 24-årige spiller.

Skifter Kevin de Bruyne til Manchester City, bliver det offensivspillerens anden klub i Premier League. Tidligere har han uden succes spillet for Chelsea.

/ritzau/AFP

Dagens Gossip