Kevin Magnussen bliver nummer 11 i første træning

Kevin Magnussen blev fredag formiddag noteret for 11. bedste tid i sin Renault-racer, da Formel 1-feltet var ude til første træning i Barcelona forud for weekendens grandprix.

Undervejs var danskeren oppe at snuse til en syvendeplads, før konkurrenterne skruede tempoet op. I alt nåede Magnussen at køre 30 omgange.

Hans hurtigste omgang var cirka to og et halvt sekund langsommere end Ferraris Sebastian Vettel, der satte træningens bedste tid.

Ferrari-holdkammerat Räikkönen var næsthurtigst, mens Mercedes-kørerne Nico Rosberg og Lewis Hamilton rundede top-fire af.

I den anden Renault-racer var der givet plads til teenageren Esteban Ocon, så briten Jolyon Palmer måtte i stedet se træningen på skærmen.

Det blev dog ingen succes, og 19-årige Ocon blev aldrig noteret for en tid.

I fredagens anden træning sluttede Kevin Magnussen en smule længere tilbage, da han blevet noteret for 14. bedste tid.

Det var tre pladser bedre end holdkammeraten Jolyon Palmer, som ikke fik ret mange omgange.

I den første træning måtte han se reservekøreren få pladsen i bilen, og i den anden træning eksploderede hans ene bagdæk på langsiden, så han længe holdt i pitten efterfølgende.

Nico Rosberg var hurtigste mand i den anden træning. Lørdag køres der kvalifikation.

Da Formel 1-feltet kørte i Rusland for to uger siden, var det Kevin Magnussen, som måtte vige pladsen for en reservekører i den første træning. Dengang var det russeren Sergej Sirotkin, som fik muligheden for at vise sig frem.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip