Kevin Magnussen: Det var en dårlig dag for mig

Kevin Magnussen var ikke tilfreds med forløbet i søndagens Formel 1-grandprix i Barcelona.

Kevin Magnussen endte med at blive nummer 15, og dermed var der ingen point til danskerne efter det dramatiske løb, hvor Mercedes-holdkammeraterne Lewis Hamilton og Nico Rosberg stødte sammen og begge måtte udgå.

- Det var ikke nogen god dag for mig, og jeg vil arbejde tæt sammen med holdet for at finde ud af, hvorfor vi ikke var i stand til at levere, siger Kevin Magnussen til formula1.com.

Løbet blev vundet af 18-årige Max Verstappen (Red Bull), og den blot 18-årige hollænder er dermed den yngste vinder af et Formel 1-grandprix nogensinde.

Kevin Magnussen fik en tidsstraf på ti sekunder af løbsledelsen, og han endte derfor som nummer 15, hvilket også var udgangspunktet for danskeren, da løbet startede.

Magnussen sluttede dermed efter sin holdkammerat, Jolyon Palmer, der klarede sig to placeringer bedre end danskeren.

Magnussens tidsstraf faldt efter, at han på et tidspunkt stødte ind i netop Palmer, og det virkede som om, Magnussens dækstrategi ikke var lige så god som Palmers.

- Farten var i orden på de bløde dæk, men på de hårde og medium - specielt medium-dækkene, var vi svage, og dagen i dag var helt sikkert ikke repræsentativ for, hvad vi er i stand til at opnå, lød det fra Magnussen.

Renaults løbsdirektør, Frédéric Vasseur, erkendte efter løbet, at strategien for Magnussen haltede.

- Det var et hårdt løb for os (Renault, red.), men begge vores kørere sled hårdt. Kevin havde problemer med de hårde dæk, så vi måtte ændre strategi for ham, siger Vasseur blandt andet.

/ritzau/

Dagens Gossip