Kevin Magnussen inden tests: Der har været fuld knald på

Det er lidt mere end to måneder siden, at det officielt blev bekræftet, at Kevin Magnussen skal køre Formel 1 i 2014 for McLaren. Siden har han arbejdet intenst for at klæde sig på til den store opgave.

- Der har været fuld knald på. Det har været presset for at få bilen klar til de første tests i næste uge. Men det ser ud til at lykkes. Det bliver spændende.

- Jeg tror, der er mange i Formel 1, der vil være nervøse i de her tests, da der er store ændringer i år. Det er helt nye biler, og der er stor forskel, siger Kevin Magnussen på scenen ved onsdagens Dansk Motorsport Award i Cirkusbygningen i København.

Han har svært ved at vurdere, hvor McLaren står inden kommende sæson, men forberedelserne har indtil videre været optimale.

- Det er svært at sige. Jeg har været meget imponeret over, hvordan de arbejder på et formel 1-team som McLaren. Jeg kan ikke se nogen bedre måde, vi kunne have gjort det på. Der er ingen steder, hvor vi ikke har gjort nok.

Den 21-årige dansker føler sig klar til de kommende tests ikke mindst på grund af teamets hjælp, og han ser frem til de kommende udfordringer.

- Jeg har det rigtig godt. Jeg er stadig overvældet over den chance, jeg har fået. Det er en kæmpe ting, men der har ikke været meget tid til at tænke over det. Det har været hårdt arbejde, men jeg glæder mig sindssygt meget.

- Jeg føler mig helt klar. Jeg kan ikke forestille mig, at jeg kunne gøre mere, og jeg har fået en masse hjælp fra McLaren. De ved, hvad jeg har brug for, og hvad jeg skal lære. Jeg føler mig tryg inden denne sæson, siger Magnussen.

Sæsonens første Formel 1-grand prix køres i Melbourne 16. marts.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip