Kevin Magnussen vil forsøge at slå dansk banerekord

Der er meget på spil på Jyllandsringen, når Formel 1-stjernen Kevin Magnussen søndag 24. april vil forsøge at slå den eksisterende banerekord. Det sker til FDM's Jubilæumsløb, hvor 50 år med motorløb fejres.

Et minut, syv sekunder og 49 tusindedele lyder den eksisterende banerekord for lukkede racerbiler på. Det er den, Magnussen vil forsøge at slå.

- Det bliver spændende at se, hvordan Kevin Magnussen klarer sig, når han skal prøve at slå banerekorden.

- Han kører til hverdag på nogle af verdens bedste racerbaner, og nu skal han køre på Danmarks bedste og længste racerbane med hele 2300 meter, siger Jesper Carlsen, direktør i FDM-DTC, i en pressemeddelelse.

Det er første gang, Magnussen kører på Jyllandsringen, siden han vandt DM-guld i 2008. Nu vender han tilbage på dansk jord, og for publikum er det en enestående chance for at opleve Magnussen i en Renault-racer.

- Er man motorsportsinteresseret, er det her en sjælden mulighed for at se Kevin Magnussen køre.

- Den almindelige dansker kan ikke lige rejse ud og se et Formel 1-løb, men nu har man altså mulighed for at hylde vores danske Formel 1-stjerne og se ham folde sig ud på banen, siger Jesper Carlsen.

Det er første gang, Renault præsenterer deres nye sportsvogn - en Renault R. S. 01 med 550 hestekræfter og en topfart på over 300 km/t.

- Kevin Magnussens chancer for at slå banerekorden er rigtig gode, da forhold, bil og kører er i topklasse. Naturligvis er der meget, der spiller ind.

- Det er blandt andet første gang, Kevin Magnussen kører bilen, hvilket kan være en udfordring, så alt kan ske. Det bliver spændende at se udfaldet, for rekorden er efterhånden tre år gammel, siger Jesper Carlsen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip