Kevin Magnussen viste formidabel kørsel i Ungarn

Efter at have havnet på en håbløs plads som nummer 16 i en kaotisk kvalifikation viste Kevin Magnussen prøver på sit enorme talent. I et løb, der var præget af voldsom regn, sluttede danskeren på andenpladsen.

På grund af vejret startede løbet med safety car, og der gik omkring et kvarter før, at løbet blev givet frit.

Men da kørerne endelig havde frit spil, slog Kevin Magnussen til. I løbet af ingen tid var danskeren oppe på en niendeplads, og herefter overhalede han rivalerne en efter en. Blandt andet sin nærmeste forfølger i det samlede mesterskab, belgieren Stoffel Vandoorne, som han overhalede på syvendepladsen.

Den danske DAMS-kører, der drømmer om et sæde i en formel 1-bil, indhentede også en kommende formel 1-kører Sergey Sirotkin, der fra næste sæson kører hos Sauber. Kevin Magnussen gik forbi russeren på fjerdepladsen.

Kevin Magnussen havde et halvt minut til den førende kører Nico Nüller, og det var trods alt for meget for danskeren, der sluttede på andenpladsen.

Den anden dansker i Formel Renault World Series 3.5, Marco Sørensen, startede på en 19. plads og sluttede som nummer 12 i sin Lotus-racer. Sørensen kom ellers ind til denne løbsweekend med to sejre fra Østrig i juli.

Med andenpladsen sikrede Kevin Magnussen sig 18 point og øgede forspringet til konkurrenterne. I den samlede stilling fører Kevin Magnussen med 181 point, mens Stoffel Vandoorne på andenpladsen har 148 point. På tredjepladsen har Nigel Melker 108 point.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip