Key West er verdens dyreste hotelby

Caribisk stemning og smukke solnedgange. Afslappet atmosfære og lokal folklore. Idylliske strande og historiske monumenter. Key West har meget at byde på og er lidt af en drømmedestination for de fleste, men danskerne skal tilsyneladende finde den store pengepung frem, hvis de vil til Key West i fremtiden.

Key West er nemlig, med en gennemsnitspris på 1.488 kroner for en hotelovernatning, den dyreste hotelby i verden, hvor danskerne har betalt mest for at overnatte. Det viser Hotels.com’s nye Hotel Price IndexTM.

New York slået af pinden

At Key West i år kan erhverve sig titlen som dyreste hotelby skyldes, at priserne for en hotelovernatning i den solskinsbelagte by er steget med 13 procent. Men ifølge David Bækholm fra Hotels.com, betyder det ikke nødvendigvis, at man skal finde den store pengepung frem, hvis man vil besøge de små perler, der ligger i forlængelse af Floridas sydspids i fremtiden.

Læs også: Thailand er på vej med turistafgift

- Det er generelt blevet dyrere at være dansker, der gerne vil ud og opleve verden, og Key West er ingen undtagelse. Men der kan være mange penge at spare, hvis man undgår de mest populære steder i højsæsonen, som heldigvis falder forskelligt på de forskellige destinationer. Eksempelvis starter orkansæsonen i Caribien her i efteråret, og det betyder altså ikke nødvendigvis storm, regn og rust, men det betyder helt sikkert lavere hotelpriser, fortæller David Bækholm i en pressemeddelelse.

Dyrt er blevet dyrere

Det eksklusive distrikt, Monte Carlo, i Monaco, der er kendt for sit kasino, strandene og glamouren, stryger direkte ind på andenpladsen på listen over dyreste hotelbyer i verden med en gennemsnitspris på 1.484 kroner pr. hotelovernatning.

Undersøgelse: Danskere vil helst rejse ud i weekenden

Også Rio de Janeiro og Cannes oplever stigninger i hotelpriserne. Boston, Genevé og Venedig er de eneste tre byer på listen, som har oplevet et fald i priserne.

 

Dagens Gossip