Khloe Kardashian lukker munden på sine kritikere ved at dele uredigeret billede

Khloé Kardashian har delt et angiveligt uredigeret billede af sin toptrimmede krop, der skal bevise, at der ikke er en finger at sætte på realitystjernens udseende.

31-årige Khloé Kardashian, der nok mest er kendt for at være lillesøster til Kim, var på forsiden af magasinet Complex med en supersexet fitness-billedserie, og det fik flere til at tvivle på, at kroppen også så sådan ud uden photoshop.

- Denne er til alle jer hatere derude, der ikke kan give mig den mindste anerkendelse for min daglige træning, skriver Khloé Kardashian på Instagram til billedet, der viser forsidebilledet og et angiveligt uredigeret.

Læs også: Kim Kardashian om stedfars kønsskifte: Vi får terapi

Her ser man, at skygger er fjernet og hofte og underliv gjort en anelse smallere, men ellers er der ikke meget, der skiller de to.

 

Et billede slået op af Khloé (@khloekardashian) den

27. Jul 2015 kl. 10:08 PDT

 

- Billedet til venstre er et uredigeret billede fra kameraet på dagen for fotoskydningen. Billedet til højre er det redigerede billede. Ja, huden er glattet ud og skygger er fjernet, men jeg synes stadig, jeg ser godt ud på det venstre. Med uperfektheder og det hele, skriver den 31-årige tv-stjerne selvsikkert.

Ifølge Daily Mail har Khloé Kardashian dog ikke altid omfavnet sin krop på den måde. Siden hun var 18 har hun ønsket at få lavet større bryster, og hun har aldrig forladt hjemmet uden en push up-bh.

Læs også: Mand bruger over 900.000 kroner på at ligne Kim Kardashian

Avisen fortæller også, at det var hendes tre år ældre søster Kim Kardashian, der var kreativ leder på settet. Her råbte hun ting som: ‘Du ser så godt ud. Kan vi hælde mere vand på de brystvorter? Må jeg sprøjte mere vand på dig?’ for at få søsteren til at se så sexet ud som muligt. En støtte, som Khloé Kardashian efterfølgende har rost meget i forbindelse med forsidefotoet:

- Jeg havde udskudt det så meget, fordi jeg var bange for at lave billedserien. Men Kimberley fik mig til det og havde mere tiltro til mig, end jeg selv havde. Elsker dig, Keeks!

Dagens Gossip