Kicker: Southampton køber Højbjerg for 110 millioner

Landsholdsspilleren Pierre-Emile Højbjerg fortsætter fodboldkarrieren i Southampton i Premier League.

Det skriver det tyske fodboldmagasin Kicker.

Southampton betaler ifølge Kicker 15 millioner euro for den 20-årige midtbanespiller, hvilket svarer til 110 millioner kroner.

Ingen af de to klubber har endnu officielt bekræftet handlen. Til DR oplyser danskerens agent, Søren Lerby, at der fortsat forhandles, hvilket formentlig handler om Højbjergs personlige vilkår.

- Vi ved mere i aften eller i morgen formiddag, siger Søren Lerby til DR.

Southampton har de seneste sæsoner klaret sig godt i Premier League, hvor holdet har kæmpet med i toppen. I sidste sæson sluttede holdet fra det sydlige England på ligaens sjetteplads.

Forud for den kommende sæson er succesmanageren Ronald Koeman rykket til Everton og erstattet af franske Claude Puel med en fortid i Monaco, Lille og Lyon.

Højbjerg brød for alvor igennem for to år siden, da han fik sin debut på det danske landshold.

Den daværende teenager optrådte som rutineret herre på midtbanen med sin gode spilforståelse og præcise afleveringer kombineret med fysisk styrke i nærkampene.

Selv om Pierre-Emile Højbjerg blev udskreget som et af Europas største talenter, så var Bayern München ikke parat til at satse på ham. Først blev han udlejet til Augsburg, og i sidste sæson tørnede han ud for Schalke 04.

Før denne sæson havde Bayern München og klubbens nye træner Carlo Ancelotti afskrevet danskeren, der fortsat havde to år tilbage af sin kontrakt.

Pierre-Emile Højbjerg kom til Bayern München i 2012 fra Brøndby.

Midtbanespilleren har optrådt 17 gange for det danske landshold.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip