Kidnappede kvinder kom aldrig ud

De tre kvinder, som blev holdt indespærret i et hus i Cleveland i omkring 10 år, fik stort set aldrig lov til at forlade ejendommen.

Amanda Berry, Gina DeJesus og Michelle Knight fik angiveligt kun lov til at forlade huset to gange - i begge tilfælde for at gå ud i "garagen i forklædning", fortæller det lokale politi på et pressemøde.

- De menes ikke at have forladt huset i de seneste 10 år. De var ikke alle i et rum, men de kendte hinanden og vidste, at de alle var til stede i huset, siger vicepolitichef Ed Tomba fra politiet i Cleveland.

- Efter at have interviewet de unge kvinder kan jeg sige, at den eneste mulighed, de havde for at flygte, var forleden dag, hvor Amanda slap fri, tilføjer han.

Det var redningsmanden Charles Ramsey, der lukkede de kidnappede kvinder ud i friheden mandag, da han hørte Amanda Berry skrige i huset.

Han sparkede døren ind og hjalp hende ud, og bagefter kom de to andre kvinder til syne samt Berrys datter, som var blevet født i fangenskab.

Politiet ønsker ikke at give yderligere kommentarer omkring den seksårige pige. En faderskabstest skal nu afgøre, om det er den 52-årige kidnapper, som er far til barnet.

Han blev sammen med sine to brødre anholdt efter bortførelses-dramaet. Onsdag blev han sigtet for både voldtægt og kidnapning, og han skal torsdag fremstilles i retten. Hans to brødre slipper for retsforfølgelse.

Politiet i storbyen Cleveland, som ligger i den amerikanske delstat Ohio, har indsamlet store mængder bevismateriale fra den 52-åriges hus, som politiet betegner som "noget af et rod". Politiet mener, at kvinderne er blevet bundet med kæder og reb i huset.

/ritzau/AFP

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip