Kidnappet 6-årig piges slog alarm under toiletbesøg

En 23-årige mand fra Houston blev torsdag morgen anholdt og sigtet for at have kidnappet en 6-årig pige dagen før. Joaquin Ramos blev fanget af politiet, da han opholdt sig på et hospital, hvor hans kone var ved at føde.

Det var onsdag eftermiddag, at den 6-årige Kelly Tellez blev tvunget ind i Ramons store Jeep. Hun var netop stået ud af sin mors bil, og kidnapningen skete, mens moren vendte ryggen til for at tage indkøbsposer ud af bilen. Det skriver Daily Mail.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Kellys mor forsøgte desperat af følge efter kidnapperen, men tabte ham hurtigt af syne. Heldigvis viste hendes datter sig at være særdeles modig.

Knap en time senere gik Joaquin Ramos ind i en butik sammen med den 6-årige bortførte pige. Ifølge politiet skulle kidnapperen på toilettet, og han beordrede Kelly til at gøre det samme.

Men inde på dametoilettet fortalte den lille pige en anden kunde, at hun var blevet kidnappet. Kunden slog alarm til butikkens personale, som straks tog sig af Kelly.

Imellemtiden lykkedes det dog Joaquin Ramos at stikke af fra stedet.

8 effektive metoder til følelsesmæssigt at ødelægge dit barn

Ved hjælp af butikkens overvågningskamera havde man dog gode billeder af kidnapperen og hans bil. Ramos blev efterlyst i medierne og blev genkendt af sine egen familie, som fortalte politiet, at man kunne finde han på hospitalet.

Den 23-årige kidnapper har erkendt, at han bortførte Kelly Tellez, men han er ikke kommet meget nogen forklaring på hvorfor. Den 6-årige pige led ikke overlast ved kidnapningen.

Se tv-indslag om sagen herunder:  

Dagens Gossip