Kielce slår Paris i tæt Champions League-semifinale

28/05/2016

Polske Kielce er klar til håndboldherrernes finale i Champions League.

Det stod klart, da Kielce vandt 28-26 over Paris Saint-Germain (PSG) i en tæt semifinale, og dermed er danske Henrik Møllgaard og Mikkel Hansen fra PSG ude af kampen om Champions League-trofæet.

Mikkel Hansen spillede ellers en forrygende første halvleg, hvor han scorede hele ni gange for Paris-holdet.

Mikkel Hansen fik endda kort før afslutningen af den tætte første halvleg muligheden for at sende PSG til pause med en føring, men danskerens skud blev reddet af den polske målmand på stregen.

Dermed gik holdene til pause med stillingen 16-16.

Kielce begyndte anden halvleg bedst og kom hurtigt op på en føring på to mål, og der skulle gå hele otte minutter af anden halvleg, før PSG fik scoret.

Halvvejs inde i anden halvleg så det bedre ud for det franske hold. Mikkel Hansen scorede på et straffekast sit tiende mål i kampen, og PSG førte dermed 21-19 efter at have været bagud 17-19.

Opgøret var tæt hele vejen, og herefter stod det flere gange lige undervejs, før Kiel kom foran igen med 25-24 med mindre end fem minutter igen, og til sidst lykkedes det polakkerne at hive sejren på to mål hjem.

Kielce møder enten Veszprem fra Ungarn eller tyske THW Kiel med den danske målmand Niklas Landin.

Veszprem og Kiel mødes i den anden semifinale klokken 18.