KIF er ved at finde fodfæste efter trænerbombe

Den forsvarende mester i herrernes håndboldliga, KIF Kolding København, viste onsdag nogle af de takter, der skal til for at genvinde titlen.

Ude mod Aalborg havde KIF kampen under kontrol fra start til slut og vandt 29-24.

- Vi var koncentrerede og havde forberedt os godt. Vi er blevet markant bedre til at føre Carlos' ideer ud i livet, siger den rutinerede KIF-kæmpe Lars Jørgensen med henvisning til den nye træner, Antonio Carlos Ortega.

- Når man som ny træner smider en bombe, om hvordan man skal forsvare og angribe, vil det være en proces med gode og dårlige momenter. Mod Tvis næste gang kommer vi måske i problemer igen. Men mere og mere lykkes, siger Jørgensen.

Han mener, at holdet har fået momentum både fysisk og spillemæssigt, men han pointerer, at der stadig er længe til de afgørende kampe om DM, og han tror kun, holdet bliver bedre.

- Jeg tror, tiden taler til vores fordel. At vi bliver bedre hele tiden. Men der vil også komme et tidspunkt, hvor modstanderen bliver bedre indstillet på os, siger Jørgensen.

Netop træner Ortega er omdrejningspunkt i en skrivebordssag, hvor Skive, Sønderjyske og Mors-Thy ønsker KIF fratrukket fem point, fordi træneren i kampe mod dem blev brugt ulovligt.

Men sagen fylder ikke blandt spillerne, forsikrer Lars Jørgensen.

- Vi har ikke noget med den at gøre. Det er på et plan for advokater og jurister. Vi tror og håber på, at vores klub har handlet korrekt, og så må vi se, hvor den lander, siger han.

Beholder KIF sine point, styrer klubben mod en af de to øverste pladser i grundspillet, der giver to point med til slutspillet.

Aalborg må indstille sig på at være et af de fire hold i slutspillet, som ikke får point med over.

Træner Jesper Jensen medgiver, at holdet befinder sig i en svær periode, hvor flere spillere savner selvtillid.

- Nogle spillere er ramt i øjeblikket. Det er en hård periode, men det er også nogle unge drenge. Men de kæmper hårdt, siger træneren.

- Sagde jeg, at jeg var helt tryg inden slutspillet, ville jeg lyve lidt. Men så længe jeg kan se, at indstillingen er der, er jeg sikker på, det nok skal komme.

- Der er en måned til slutspillet, og der kan ske meget, men vi har nok lidt mere arbejde foran os end nogle af de andre hold.

- Vi har brug for succesoplevelser, og de kan forhåbentlig komme, når vi møder BSV og har to kampe i Europa Cuppen, siger Jesper Jensen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip