KIF fik ny træner helt gratis

Kronborg overtager posten efter Peter Bredsdorff-Larsen, der blev fyret i mandags. Henrik Kronborg fortsætter i sit job som assistenttræner for Ulrik Wilbek på herrelandsholdet, mens han siger op som U21-landstræner. Dermed går han over til en deltidsstilling i DHF.

Og det er altså det, der har åbnet op for, at Kronborg kan blive ny mand i spidsen for den ambitiøse klub med Kasper Hvidt, Joachim Boldsen og de øvrige stjernespillere.

Direktør Jens Boesen glæder sig over tilgangen af Henrik Kronborg, som var assistent i klubben for netop Bredsdorff indtil for et år siden - og han glæder sig også over, at han ikke har skullet købe ham fri af kontrakten med DHF.

- Nej, vi har ikke betalt noget for ham. Vi fik ham gratis. Da Morten Stig (Christensen, generalsekretær i DHF, red.) ringede sidste år og spurgte, om de kunne få Henrik, der sagde jeg, at det var fint. Og så var det min tur til at ringe den her gang og sige, at nu skyldte han mig en tjeneste. Og det var der ingen problemer med, griner Jens Boesen, som afslører, at Kronborg har været i kikkerten i lang tid.

- Vi har kigget på Henrik i længere tid. Længere tid end I aner, siger Boesen uden at komme nærmere ind på, hvad det betyder i forhold til fyringen af Peter Bredsdorff-Larsen.

- Det er nødvendigt med spillere, der selv har prøvet noget, hvis de skal begå sig som trænere på det her niveau, og det har Henrik. Vi kender Henrik rigtig godt, og vi var meget glade for ham sidst. Der stoppede samarbejdet kun, fordi hans familie ikke ville flytte fra Helsingør. Nu kan det lade sig gøre, at han bliver boende i Helsingør, fordi vi nu også har fået en base i København, fastslår Boesen.

Udover Kronborg blev det offentliggjort på pressemødet, at Bilal Schumann bliver ny assistenttræner, mens Torsten Laen og Lasse Andersson bliver de spillere, der fuldender spillertruppen til næste sæson.

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip