KIF forlænger med forsvarsgeneral Jørgensen

Skrevet af admin

02/07/2016

Mest læste i dag

KIF Kolding København har endnu en profil på plads til den kommende håndboldsæson. På sin hjemmeside oplyser klubben, at den har forlænget kontrakten med forsvarsgeneralen Lars Jørgensen, så den gælder frem til 2017.

38-årige Jørgensen ser frem til at revanchere sig i en ny sæson under træner Carlos Ortega, efter sidste sæson endte i skuffelse.

- Jeg er utroligt stolt over at kunne fortsætte med at bære KIF Kolding København-farverne, og efter en skuffende sæson er jeg endnu mere opsat på at bringe os til flere sejre og finaler i den nye sæson, siger Lars Jørgensen og tilføjer:

- Med Ortega har vi igangsat en masse spændende, nye tiltag, og det tager selvfølgelig lidt tid, før det er implementeret.

- Men vi er godt på vej, og med mine nye holdkammerater på holdkortet ser jeg, at vi står endnu stærkere i den kommende sæson.

Klubbens sportschef, Lasse Boesen, glæder sig over forlængelsen med kulturbæreren, der har været med fra klubbens begyndelse.

- Lars har været med fra start og er en rigtig vigtig spiller for os både på og uden for banen. Han er vores grundpille i forsvaret og har et tæt samarbejde med vores målmænd, som er alfa og omega for forsvarspillet.

- Han går forrest til træning, og i kamp er han en slagterhund, der vil give alt for at vinde, siger Boesen.

Tidligere på ugen forlængede også Magnus Landin med klubben. Den talentfulde spiller forlængede med to år.

/ritzau/