KIF Kolding besejrer Team Tvis trods dårlig start

19/11/2014

De gjorde et ihærdigt forsøg. Men til sidst måtte Team Tvis Holstebro erkende, at KIF Kolding København er en klasse over alle andre hold i denne sæson i Boxer Herreligaen i håndbold.

Team Tvis tabte trods storspil af Michael Damgaard med 26-30 i Kolding til ligaens førende hold, der således har skrabet 25 af 26 mulige point til sig i sæsonens første 13 ligakampe.

Team Tvis Holstebro har 16 point for samme antal kampe.

Michael Damgaard scorede 11 mål for gæsterne, mens Bo Spellerberg blev topscorer for hjemmeholdet med syv mål.

KIF Kolding gik ind til opgøret på hjemmebane som ubesejret i 25 kampe på stribe.

Team Tvis Holstebro gjorde dog alt for at ødelægge den flotte statistik, og efter ni minutter førte gæsterne 6-2.

Syv minutter før pausen var føringen øget til 13-8, men efter en stærk slutspurt fik KIF Kolding begrænset Team Tvis' forspring til 15-14 ved pausen.

Knapt 10 minutter inde i anden halvleg fik KIF Koldings Simon Jensen udlignet til 18-18, så hjemmeholdet for første gang siden stillingen 0-0 var på omgangshøjde med Team Tvis Holstebro.

I de sidste 10 minutter af kampen viste KIF Kolding, hvorfor klubben havde vundet 11 af de 12 første kampe i ligaen.

Kun Aalborg Håndbold har formået at tage point fra de forsvarende meste, da holdene spillede uafgjort i september.

Netop Aalborg Håndbold skuffede onsdag ved at tabe 21-27 ude til Sønderjyske.

Aalborg har 17 point for 13 kampe og er fortsat nummer to i ligaen. Sønderjyske kom med sejren op på 15 point.