KIF Kolding-kæmpe efter ny nedtur: Vi mangler meget

Fire nederlag i fire kampe i Champions League. En svingende start på sæsonen i den hjemlige håndboldliga.

Det halter for de danske håndboldmestre KIF Kolding København, og efter nederlaget på 22-27 til Pick Szeged søndag eftermiddag erkender stregspilleren Torsten Laen, at der venter et stort arbejde forude.

- I Champions League har vi mødt tre af de hold, vi på forhånd kunne forvente skulle ligge nede i den lavere ende sammen med os.

- Men alle de hold, vi har mødt indtil nu, har været minimum et niveau over os. Vi skal arbejde hårdt for at finde tilbage til vores niveau. Jeg synes ikke, at vi burde være blevet så meget dårligere hen over sommeren, siger Torsten Laen.

Det var især en skrækkelig start, der fældede KIF Kolding mod de ungarske gæster.

Danskerne lavede kun ét mål i de første 13 minutter og gik til pause bagud 9-16.

- Vi mangler meget på mange områder lige nu. Det må vi erkende. Vi mangler også noget parathed. I dag kom vi alt for hurtigt langt bagud.

- Taktisk mangler vi også noget. Vi forbereder os godt, men taktisk foregår der bare ting i de her kampe, hvor vi ikke er skarpe nok. Det skal vi også forbedre, siger den erfarne stregspiller.

Det klare nederlag kommer blot fire dage efter, at holdet skuffende måtte nøjes med uafgjort på hjemmebane mod Mors-Thy i den hjemlige liga.

Så KIF Kolding Københavns spillemæssige problemer er ikke isoleret omkring Champions League.

- Tidligere har vi været gode til at skille turneringerne ad. Hvis det kneb lidt i Champions League, kunne vi alligevel levere gode præstationer i den hjemlige liga.

- Lige nu er vi lidt ramt i begge turneringer. Det skal vi have rettet op på hurtigst muligt, men vi må nok forvente, at det bliver et langt, sejt træk, lyder det fra Torsten Laen.

/ritzau/

Dagens Gossip