KIF Kolding København hyrer Islands landstræner

KIF Kolding København har ansat den islandske landstræner Aron Kristjansson som cheftræner for resten af sæsonen, meddeler klubben mandag aften.

Det er den fortsatte usikkerhed om sygemeldte Henrik Kronborgs tilbagevenden, der nu har fået klubbens ledelse til at hyre den islandske landstræner, der har en fortid som spiller og træner i Skjern.

- Jeg kender forholdene i Danmark og følger stadig håndbolden tæt i Danmark, så jeg har ingen problemer med hurtigt at sætte mig ind i tingene, siger Kristjansson, der for blot to uger siden førte sit landshold frem til en flot femteplads ved EM i Herning.

Klubbens direktør, Jens Boesen, er begejstret for, at islændingen vil hjælpe klubben igennem resten af sæsonen, der blandt andet byder på afgørende Champions League-kampe.

- Vi har ambitioner om at vinde, og vi har holdet til at vinde. Det så vi senest søndag, hvor vi trods skader og sygdom kunne presse verdens bedste spillere fra Kiel, siger Jens Boesen i en pressemeddelelse.

- Derfor er vi også nødt til at optimere forholdene rundt om holdet. Vi har været ekstremt presset i en periode, så jeg er utrolig glad for, at Aron og hans familie synes, det er en god idé at tiltræde med øjeblikkelig virkning.

Aron Kristjansson fortsætter som landstræner for Island sideløbende med jobbet i KIF Kolding København.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip