KIF Kolding København triumferer ved Final 4-stævnet

09/03/2014

I en finale, der mere var præget af fight og vilje end flot håndboldspil, sikrede KIF Kolding København sig en pokaltriumf ved Final 4-stævnet i Aarhus. 28-24 lød sejren over Bjerringbro-Silkeborg på.

Begge hold havde spillet sig i finalen via solide forsvarspræstationer i semifinalerne, og der var således ikke lagt op til et målorgie i finalen.

Ved stillingen 6-5 i KIF's favør midt i første halvleg tog holdene da også en fælles scoringspause på otte minutter, hvorefter Bo Spellerberg og co. igen fik gang i målene og bragte sig på 12-7.

Men blandt andet takket være et Kristian Kjelling-mål direkte på frikast efter tidens udløb gik Bjerringbro-Silkeborg til pause bagud med "blot" 9-12.

I anden halvleg skiftedes holdene til at score, og man sad med fornemmelsen, at de rutinerede KIF-spillere hele tiden havde styr på begivenhederne .

Og da Stefan Hundstrup med 10 minutter igen bragte KIF Kolding København på 24-18, lignede det bestemt, at kampens afslutning ville blive ganske udramatisk.

Men på en fin slutspurt af især midtjydernes Kristian Kjelling var stillingen pludselig 26-24 med tre minutter igen.

De bunderfarne spillere hos KIF Kolding København red dog stormen af og kunne juble over en finalesejr på 28-24.

KIF Kolding København og Bjerringbro-Silkeborg mødes i øvrigt igen på onsdag i slutspillets første kamp.