KIF Kolding rejser sig i Spellerberg-show

Skrevet af admin

13/11/2013

Mest læste i dag

I lørdags tabte KIF Kolding København højst overraskende ude til Skanderborg, men den plet blev hurtigt vasket væk i onsdagens 27-22-sejr over Århus Håndbold i Herre Håndbold Ligaen.

Bo Spellerberg indtog en nøglerolle hos KIF Kolding, som dominerede i størstedelen af kampen. KIF Kolding var foran med 14-10 ved pausen.

- I slutningen af første halvleg havde vi egentlig rimelig god kontrol over kampen og kom foran med fire mål. Og den føring udbyggede vi i anden halvleg.

- De fik lov at pynte lidt på resultatet, og de fik teten til sidst, men der var kampen reelt afgjort, siger Bo Spellerberg.

- Vi er egentlig fuldt tilfredse med, at vi også fik sparet lidt spillere i løbet af anden halvleg, siger playmakeren.

Bo Spellerberg blev topscorer med ni mål i opgøret. Den danske landsholdsspiller lavede syv af målene alene i anden halvleg.

- Jo, de ni mål var godkendt. Men det var der andre ting, som ikke var. Rent skudmæssigt var det da nok mest på plussiden, lyder det beskedent fra kampens topscorer.

Lørdagens 25-27-nederlag til Skanderborg var KIF Koldings første og eneste pointtab i ligaen i denne sæson.

Den slags kollektive bommerter er der ikke plads til i de kommende meget vigtige Champions League-kampe mod polske Vive Kielce.

- Nederlaget er ikke nødvendigvis vasket væk af en hjemmesejr over Århus. Det er en proces, og vi kan ikke tillade os at have udfald som i den kamp mod Skanderborg.

- Det er der heller ikke lejlighed til i de næste tre kampe, hvor vi to gange skal møde Kielce samt Sønderjyske på udebane, så der bliver lidt at se til, siger Bo Spellerberg.

KIF Kolding har 20 point efter 11 kampe og topper tabellen to point foran Skjern, som har spillet en kamp færre.

/ritzau/